De Veluwse Hoevegaerde - rond vijver.jpg
Delen:

Vakantiepark De Veluwse Hoevegaerde voortaan Roompot park

Het park stapt op 1 januari over van Landal naar Roompot

 

  • 164 vrijstaande vakantiewoningen
  • Ideaal voor fietstochten of lange wandelingen in de Veluwe
  • Met tal van faciliteiten voor jong en oud

 

Goes, maandag 1 maart 2021 – Het vakantiepark De Veluwse Hoevegaerde stapt op 1 januari 2022 over naar Roompot. De grootste aanbieder van vakantiewoningen breidt hiermee opnieuw zijn aanbod in de omgeving van de prachtige Veluwe uit. Het park is al de 3de locatie die Roompot dit jaar aankondigde.

De trouwe gasten van vakantiepark De Veluwse Hoevegaerde zullen de 164 vrijstaande vakantiewoningen binnen enkele dagen exclusief op de website van Roompot vinden. Het park stapt namelijk over van Landal naar Roompot en laat de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland de verhuur voor alle aankomsten vanaf 1 januari 2022 exclusief verzorgen.

164 vrijstaande hoevewoningen en bungalows

De Veluwse Hoevegaerde is het ideale vakantiepark voor gasten die het prachtige natuurgebied willen ontdekken en van de rust van de bossen willen genieten. De 164 gelijkvloerse, vrijstaande hoevewoningen en bungalows zijn de perfecte uitvalsbasis voor die heerlijke, rustgevende vakantie. ​

Wie aan een verblijf op het park denkt, kan alvast op twee oren slapen dat het park de juiste woning voor het gezelschap in zijn aanbod heeft. In totaal telt het 14 types hoevewoningen en bungalows: van ruime 2-persoonsbungalows met alle faciliteiten tot vernieuwde 6-persoonshoeves met rieten kap.

Een goed uitgeruste keuken, boxspringbedden, gratis wifi en een flatscreen tv zijn standaard voorzien. De woningen met een infraroodsauna zijn alvast erg gegeerd. Heerlijk na zo’n lange fietstocht of wandeltocht in de Veluwe.

Fietsberging met oplaadpunt voor e-bikes

Wie op het park verblijft, wil uiteraard een lange tocht in de Veluwe met de fiets of te voet maken, de omgeving verkennen en het groen van de natuur ontdekken. Met of zonder picknickmand achterop de fiets.

Fietsers zullen erg blij zijn met de fietsberging met oplaadpunt voor e-bikes. Wie zijn fiets liever thuislaat, kan er ook een op het park huren. Dames-, heren- en kinderfietsen behoren tot de opties, net als kinderzitjes, e-bikes en bolderwagens.

Voor het hele gezin

De jongste parkgasten zullen graag van hun papa, mama of de grootouders horen dat de zwemkleding mee moet. De Veluwse Hoevegaerde heeft een overdekt zwembad en peuterbad en opent in het zomerseizoen het verwarmde buitenbad.

Verder biedt het park hen een waaier aan leuke activiteiten aan: een jeu-de-boulesbaan, minigolf, tafeltennis en tennis, een mooie visvijver, heel wat speel- en sportvelden om o.a. te voet- en volleyballen, een maxi schaakspel enz. De speeltuin, dierenweide en airtrampoline zullen sowieso op de planning van de kids – en dus van hun ouders – staan.

Nieuw restaurant en supermarkt

Van zo veel wandelen en spelen krijgt men natuurlijk honger. Geen zin om wat in de vakantiehoeve of -bungalow te koken? Het restaurant serveert heerlijke streekgerechten en maaltijden met lokale producten. Voor een snelle hap kunnen Roompot gasten bij de afhaalservice terecht. Voor het ontbijt hoeft men alvast niet naar buiten, want wie wil kan verse warme broodjes aan huis laten bezorgen.

3de locatie die Roompot dit jaar aankondigt

De Veluwse Hoevegaerde is de 3de locatie die Roompot dit jaar aankondigt.

In januari maakte Europa’s tweede grootste aanbieder van vakantiewoningen bekend dat het een nieuw park in Zuid-Frankrijk zal openen. Een week later volgde het bericht over het nieuwe vakantieconcept Cuber dat de service van een designhotel met de vrijheid van een vakantiehuis combineert. De eerste Cuber locatie komt aan de voet van de Veluwe.

Op 1 januari 2020 stapten de 74 Beach Villa’s op Hoek van Holland, de 90 strandhuisjes in Julianadorp en Duinresort Dunimar ook al over van Landal naar Roompot.

In 2020 kondigde Roompot 51 nieuwe parken in evenveel weken aan.


Beeld in hoge resolutie:

 


 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen