Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot Vakanties wil 50 wensen vervullen

Roompot Vakanties wil 50 wensen vervullen

 

  • Wensweken: om een weloverwogen keuze tussen de vele sponsoraanvragen te kunnen maken
  • 50 wensen die in vervulling gaan
  • Koos Konijn komt cheque met sponsorbedrag zelf langsbrengen

Goes, donderdag 19 september 2019 – Jaarlijks stromen er bij Roompot Vakanties duizenden wensaanvragen binnen. Van een verzoek van een school voor een gratis verblijf, tot de vraag om een financiële bijdrage voor een sportclub. Om een weloverwogen keuze te maken welke wensen worden ingewilligd, heeft Roompot de Wensweken in het leven geroepen. De tweede editie gaat maandag 17 september van start.
 


Elke week komen er gemiddeld vijftig aanvragen tot sponsoring binnen bij de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland. Dat zijn er meer dan zeven per dag. Om een helder overzicht, transparante en weloverwogen keuzes en een correcte opvolging te verzekeren, clustert Roompot Vakanties al die verzoeken sinds 2018 in de Wensweken. De meest bijzondere laat het in vervulling gaan.

50-50 verdeling

Deelnemers aan de Wensweken kunnen van vrijdag 20 september tot en met vrijdag 4 oktober hun wens kwijt op de sponsorpagina van de website van Roompot. Een jury gaat daarop aan de slag en bekijkt alle wensaanvragen zorgvuldig. Daarbij houdt de jury ook rekening met een landelijke spreiding en een 50-50 verdeling tussen financiële aanvragen en verzoeken voor een gratis verblijf in een van de 200 Roompot parken.

Een week later, van 14 tot en met 20 oktober, klopt Koos Konijn aan bij de gelukkigen aan en overhandigt hij hen een cheque waarmee zij hun wens in vervulling kunnen laten gaan.
 


Gasten, eigenaren en personeel

Niet alleen gasten hebben overigens wensen, ook het personeel en de particuliere eigenaren van vakantiewoningen bij Roompot Vakanties hebben steeds vaker mooie initiatieven waarvoor ze sponsorbijdragen vragen. Ook hiermee houdt de jury rekening mee.


Koos Konijn Foundation

Ook de Koos Konijn Foundation, die Roompot in het leven riep omdat elk kind recht heeft op een leuke vakantie hoe moeilijk hij/zij het thuis of door ziekte ook heeft, ontvangt wekelijks aanvragen. Dit varieert van gezinnen die willen verblijven op een van de parken, verenigingen die een bijdrage voor een dagje uit vragen of kinderen die Koos Konijn in levenden lijve willen ontmoeten. Deze mensen kunnen eveneens hun verzoeken tijdens de Wensweken indienen. De Koos Konijn Foundation doneert namelijk verblijven in de 2 Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen.  In mei 2017 opende de Koos Konijn Foundation haar eerste eigen Koos Konijn Foundation Vakantiehuis op Roompot-vakantiepark Weerterbergen. Het tweede huis is in september 2018 geopend op Vakantiepark Hunzedal.

 

 


Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland