roompot-park-brielle-60e6fdb9e4037.jpeg
Delen:

Roompot opent nieuw park aan Brielse Meer met kerst 2022

 

  • 160 moderne, ruime en comfortabele vakantiewoningen
  • Roompot verwacht de eerste gasten met de kerstvakantie van 2022

 

Nederland, vrijdag 13 augustus 2021 – Roompot kondigt de komst van een nieuw park in Zuid-Holland aan. Het park aan het Brielse Meer zal zijn eerste gasten in de 160 moderne, ruime en comfortabele vakantiewoningen met de kerstvakantie van 2022 ontvangen.

 

Brielse Meer

Roompot bevestigt vandaag dat het een park in Zwartewaal (Zuid-Holland) zal openen. Het verwacht zijn eerste gasten midden in de natuur, aan het Brielse Meer, met de kerstvakantie van 2022 te ontvangen.

 

160 moderne, ruime en comfortabele vakantiewoningen

In samenwerking met projectontwikkelaar InLeisure bereidt Roompot zich voor op de opening van het unieke park in 2022. ​

Op het resort zullen de gasten 160 moderne, ruime en comfortabele vakantiewoningen ontdekken. Door hun hoge afwerkingsgraad en het gebruik van natuurlijk en duurzamematerialen zullen de woningen zich prima in de prachtige omgeving van het Brielse Meer integreren. Het park wordt ook volledig gasloos, wat zijn natuurlijke en duurzame karakter bevestigt.


4-, 6- en 8-persoons woningen

Roompots gasten zullen bij het boeken van een heerlijk verblijf kunnen kiezen uit maar liefst 8 verschillende typen cottages. Allen tussen de 54m2 en 90m2 groot, bieden de vakantiewoningen alle ruimte en comfort aan een reisgezelschap van 4 tot 8 personen aan. Elke vakantiewoning telt minstens 2 slaapkamers, krijgt een ruime living met gezellige zithoek voorzien van flatscreen TV en zal een afzonderlijke eethoek hebben. De keuken zal met o.a. een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron en een espressomachine zijn uitgerust. Sommige vakantiewoningen zullen ook over een sauna beschikken zodat gasten nog extra kunnen genieten van hun verblijf op het park.

 

Hoofdgebouw met tal van faciliteiten

Het personeel van Roompot zal de gasten aan de receptie van het park in het mooie en ruime hoofdgebouw kunnen verwelkomen. Gasten zullen er ook een winkel en horecafaciliteiten vinden. Het tweede gebouw zal Roompot dan weer inzetten voor o.a. de verhuur van fietsen.

 

Veel aandacht en zorg voor de natuur

Bij het ontwerp van het park en zijn vakantiewoningen heeft het Rotterdamse architectenbureau 2by4-architects veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van het resort en de integratie ervan in de natuur en de omgeving. De keuze voor natuurlijke materialen, zoals hout, is hierin erg belangrijk geweest.

Om gasten optimaal van de rust en de prachtige natuur van het Brielse Meer te kunnen laten genieten, is bewust gekozen om het resort autoluw te maken. Bij aankomst en hun vertrek kunnen gasten de auto in- en uitladen bij de woning, maar anders parkeren ze hem op de centrale parkeerplaats waar voldoende plaats voor iedereen zal zijn.

Het bureau 2by4-architects en projectontwikkelaar InLeisure zijn hiermee niet aan hun proefstuk toe. Zo ontwikkelde InLeisure al verschillende Qurios parken van Roompot, waaronder het recent geopende Roompot park Qurios Callantsoog.

 

Verkoop en verhuur van de vakantiewoningen en exploitatie van het park

Naast de verhuur van de vakantiewoningen en de exploitatie van het park zal Roompot ook de vakantiewoningen aan particuliere investeerders verkopen. Wie eventueel in een van deze prachtige recreatiewoningen is geïnteresseerd, kan alle informatie op deze pagina terugvinden. Een eerste informatieweekend vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 augustus.

Het volgende bericht over Roompot Lakeside Resort Brielle zou u ook kunnen interesseren:

Website preview
Roompot Lakeside Resort Brielle verwelkomt eerste gasten vandaag
Brielle, Zuid-Holland, vrijdag 7 juli 2023 – Roompot opent vandaag het unieke Roompot Lakeside Resort Brielle. De 160 moderne, ruime en duurzame...
Roompot

 

Beelden


 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen