Roompot Hillview Resort Grandvoir - 06.png
Delen:

Roompot Hillview Resort Grandvoir verwelkomt eerste gasten in de Belgische Ardennen

Grandvoir (België), donderdag 28 maart 2024 — Gisteren werd het gloednieuwe Roompot Hillview Resort Grandvoir feestelijk geopend. Dit resort markeert de entree van Roompot in het betoverende landschap van de Belgische Ardennen. Met 16 hotelkamers en 84 architecturale lodges biedt het een perfecte uitvalsbasis voor wie de idyllische omgeving wilt verkennen. BOIS des BOIS, het inpandige restaurant dat lokale specialiteiten serveert, is een must-visit voor locals en vakantiegangers.

Temidden van weelderige groene heuvels en een adembenemend boslandschap, is het nieuwe, duurzame Roompot Hillview Resort Grandvoir te vinden. Zodra zij de weg naar het resort inslaan, komen gasten oog in oog te staan met de prachtige natuur die hen gedurende hun volledige verblijf zal verbazen. 

De luxueuze vakantiebestemming werd opgetrokken op een bestaande site op een boogscheut van Libramont. De site werd getransformeerd en uitgebreid om een oase van rust te creëren. De eerste gasten hebben inmiddels genoten van hun vakantie in de hotelkamers in het hoofdgebouw en de lodges die verspreid liggen over het 43 hectare grote terrein. Roompot Hillview Resort Grandvoir telt 16 hotelkamers, ingericht voor gezelschappen van twee tot vier personen. ​ Op het terrein zijn 84 vrijstaande lodges te vinden, geschikt voor twee tot zes personen, afhankelijk van het type waarvoor de gast opteert. Roompot biedt zo een ruime keuze aan accommodaties die perfect passen bij de behoeften van elk type vakantieganger, ook deze die reizen met een huisdier. 

Voor het ontwerp van Roompot Hillview Resort Grandvoir ging Roompot aankloppen bij internationaal gerenommeerd interieurarchitect Geraldine Dohogne, onder meer bekend van de realisatie van 1898 The Post in Gent en talloze Zannier hotels. Dankzij een weldoordacht design, ervaren gasten op het domein niet alleen ongeëvenaard comfort, maar komen ze bovendien tot rust in 5* accommodaties met een spraakmakend esthetisch jasje. In Grandvoir toont Roompot opnieuw zijn toewijding aan duurzaamheid door vakantieverblijven aan te bieden die in de omgeving van Libramont geproduceerd zijn met lokaal hout dat duurzaam is behandeld, zodat elke gast kan genieten van luxe die in harmonie is met de natuur. 

Een paradijs voor actieve vakantiegangers en gezinnen

Gasten kunnen tijdens hun verblijf genieten van een overvloed aan mogelijkheden om de Ardennen te verkennen en ervaren. Gaande van avontuurlijke activiteiten zoals mountainbiken en kajakken door de adembenemende landschappen, tot ontspannende boswandelingen en rustgevende yoga-sessies op een speciaal “zen”-platform op het domein. Jonge gastenkunnen zich bovendien uitleven op de binnen- en buitenspeeltuin op het domein of deelnemen aan een van de vele georganiseerde activiteiten onder begeleiding van Roompots eigenste Ranger John of een van zijn collega’s. 

De speeltuin wordt net als het verhuur van fietsen gehuisvest in het moderne centrumgebouw dat ook het hotel met receptie omvat. Ontbijt en snacks kunnen gasten vinden in de minimarkt naast de receptie en de eerder culinaire hoogstandjes zijn te vinden in het restaurant met bar op het gelijkvloers van het centrumgebouw. Overige faciliteiten zijn een broodjesservice, afhaalservice bij het restaurant, vergader- en feestfaciliteiten, en in de winter zelfs langlaufmogelijkheden.

Culinaire verwennerij voor de hele buurt

Le Bois is het inpandige restaurant van Roompot Hillview Resort Grandvoir dat vrij toegankelijk is voor iedereen, gaande van buurtbewoners tot gasten die op het domein verblijven. Het restaurant onderscheidt zich door zijn toewijding aan traditie en duurzaamheid, en biedt een verfijnde culinaire ervaring op basis van lokale producten van topkwaliteit. Dankzij de zorgvuldige selectie van lokale ingrediënten, worden de gasten tijdens hun restaurantbezoek ondergedompeld in de authentieke smaken van de lokale gastronomie terwijl zij bijdragen aan een duurzame manier van consumeren. In de bar “Je Bois” wordt de kunst van het mixen naar een hoger getild dankzij de warme en gastvrije sfeer die de gasten bij elk bezoek een bijzondere ervaring bezorgt. Samen vormen zij “BOIS des BOIS”, de nieuwe hotspot in de regio! 

De keuze voor lokaal is ook naast het bord duidelijk aanwezig: zo bestaat het voltallige team van Roompot Hillview Resort Grandvoir uit locals die gespecialiseerd zijn om Belgische, Nederlandse en Duitse gasten de best mogelijke ervaring aan te bieden met aandacht voor kwaliteit, natuur en de lokale terroir. 

Het Roompot Hillview Resort Grandvoir belichaamt de essentie van een sfeervolle bestemming in de Ardennen. Met zijn weelderige landschappen, luxe accommodaties en een scala aan activiteiten, staat het klaar om jou een onvergetelijke ervaring te bieden die jou dichter bij de natuur en elkaar brengt.

Roompot Hillview Resort Grandvoir
Chem. Du Moulin de la Roche 24
6840 Neufchâteau
Luxemburg, België

Men boekt er een verblijf van 2 nachten vanaf €415 voor 4 personen.

Over Roompot

Roompot is een toonaangevende aanbieder van vakanties en accommodaties in Europa. Met meer dan 200 unieke vakantiebestemmingen biedt Roompot voor elk wat wils: van rust en ruimte tot gezelligheid en activiteiten, van zee en strand tot bos en heuvels, van beach houses en vakantiehuizen tot designvilla's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer.

Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

Roompot staat garant voor kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid. Al ruim 50 jaar verzorgt de vakantieaanbieder onvergetelijke vakanties voor jong en oud.

Meer informatie op news.roompot.com


Beelden in hoge resolutie


Baptiste van Outryve

Baptiste van Outryve

Head of PR & Corporate Communication, Roompot & Landal GreenParks

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen