Largo - Habour Village - 0.jpg

Roompot start verhuur luxe villa's Harbour Village direct aan het Veerse Meer

Zeeuws landschap decor voor riante villa’s pal aan de waterkant

Op 1 mei 2019 start Roompot Group met de verhuur van villa’s in het luxe Harbour Village op een prachtige locatie in Zeeland. De grote en exclusieve vakantievilla’s zijn gelegen op het Zilveren Schor, pal aan de oevers van het Veerse Meer. Elke riante en duurzame watervilla beschikt over een enorm terras, een inpandig boothuis en een aanlegsteiger. Boottochtjes op het meer, watersporten, relaxen aan de waterkant of bijzondere stedentripjes zorgen voor een onvergetelijke vakantie vol weelde en ontspanning. Het luxe resort Harbour Village heeft ook een koninklijk tintje: ooit was het gebied een geschenk van het Nederlandse volk aan koningin Juliana en prins Bernhard.

Luxe en privacy

De villa’s zijn van alle luxe voorzien, open en wijds ontworpen met alle aandacht voor duurzaamheid en innovatie en met oog voor detail. Je kunt kiezen uit een luxe zes- of achtpersoons watervilla met unieke elementen, zoals een heerlijk dakterras, ligging op het zuiden en wellness voorzieningen zoals een bubbelbad of een sauna/hammam. Met de woonkamer op waterniveau en de volledig te openen schaarpuien stap je vanuit de living direct op het grote, zonnige steigerterras met een prachtig uitzicht over het water en de aanlegsteiger. Een deel van het terras is permanent overdekt en maakt zo een verblijf in het voor- en naseizoen ideaal. De woonkamer heeft een knusse sfeerhaard en is voorzien van vloerverwarming. De ruime slaapkamers met comfortabele bedden hebben elk een eigen, luxe badkamer. De keuken biedt een zee van ruimte om in goed gezelschap aan een robuuste tafel te genieten van een drankje of van een uitgebreide maaltijd. De ruitvormige ligging van de villa’s ten opzichte van elkaar zorgen ervoor dat alle privacy behouden blijft. Huisdieren zijn op het resort van harte welkom.

Riante villa’s aan de waterkant

Het Veerse Meer, ook wel ‘de parel van Zeeland’ genoemd, is het decor van de prachtige, ruime villa’s van Harbour Village. De locatie is de perfecte hide away om helemaal tot rust te komen. De villa’s zelf bieden niet alleen alle luxe en comfort denkbaar, maar ook in de directe nabijheid van de villa kunt je op het resort genieten van alle denkbare faciliteiten.

Omdat de villa’s direct aan het water liggen, vaar je direct het Veerse Meer op voor heerlijke tochtjes naar de schoonste en breedste stranden van Nederland. Of neem de boot naar schilderachtige plaatsen als Veere en Middelburg om te genieten van een lunch met dagverse kreeft of vis in één van de vele Zeeuwse toprestaurants. Omdat elke villa over een aanlegsteiger beschikt, kunnen vrienden met hun boot gemakkelijk aanmeren om samen te genieten van een goed glas wijn op het terras. Met het mondaine Domburg, Knokke en Antwerpen binnen handbereik, watersportmogelijkheden op het Veerse Meer en vele uren zon, zee en strand zijn dit momenten om nooit te vergeten.

Duurzaam en innovatief

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn essentiële factoren binnen Harbour Village. De villa’s zijn gebouwd met duurzame, innovatieve en recyclebare materialen, zoals vierseizoenenglas voor de raampartijen die de vertrekken in de zomer koel en in de winter warm houden. De gevels zijn bekleed met hout van Platowood, waardoor de villa’s bestand zijn tegen invloeden van zout, wind, water en micro- organismen. Om de uitstraling van het resort goed tot zijn recht te laten komen is de beplanting volledig afgestemd op het Zeeuwse weer en landschap.

Natuur en watersport

Het Veerse Meer biedt vele watersportmogelijkheden en ligt in een prachtig natuurgebied. In de omgeving zijn meerdere jachthavens, waardoor het gebied goed per boot te verkennen is. Naast vaartrips nodigt het water ook uit tot waterskiën, zwemmen, surfen en wakeboarden. Het water is namelijk rustig en kent geen invloeden van eb en vloed. Harbour Village biedt één van de meest bijzondere duikplekken van het Veerse Meer. Het water is zelfs zo helder dat je op de bodem oesters kunt zien liggen. Het meer is één van de weinige natuurgebieden in Nederland waar steeds zeldzamer wordende diersoorten als Zuiderzeekrabbetjes, trompetkalkkokerwormen en palingbrood voorkomen. Daarnaast kun je in het gebied heerlijk wandelen, of maak lange fietstochten om de bijzondere flora en fauna in het gebied te ontdekken.

 


 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen