Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Nieuw Park: Eerste Roompot gasten komen aan op Waterpark Langelille

Nieuw Park: Eerste Roompot gasten komen aan op Waterpark Langelille

  • Nieuw in het aanbod in het aanbod van Roompot Vakanties
  • Ideale vakantielocatie voor rustzoekers, natuur- en watersportliefhebbers
  • Kleinschalig en gezellig park dat sinds vorige week exclusief verhuurd wordt via Roompot Vakanties

Goes, maandag 1 juli 2019 – Vandaag komen de eerste Roompot gasten op het kleinschalige en gezellige Waterpark Langelille (Weststellingwerf) aan. Het park kwam vorige week donderdag het al ruime aanbod van Roompot Vakanties versterken en is de ideale vakantielocatie voor watersportliefhebbers en gezinnen met kinderen die van de natuur en rust houden.

Wie aan Friesland denkt, ziet grenzeloze, groene weiden met grazende koeien, sloten, vaarten, plassen en meren. Oneindig kabbelend water met in de verte een groep witte zeilen. Een ophaalbrug die zich langzaam verheft. Stolpboerderijen op eeuwenoude terpen. Kerken die boven het veld uittorenen. Wolken als watten in de lucht.

In exclusiviteit biedt Roompot Vakanties er 7 strandlodges voor 4 personen, 2 strandlodges voor 6 personen, 2 waterbungalows voor 6 personen en 1 waterbungalow voor 8 aan. Wie er een midweek met 4 wil verblijven in een strandlodge, kan dit al vanaf €255

Waterpark Langelille is het 163ste park in het aanbod van Roompot Vakanties.

 

 


Over Roompot Group

Over Roompot

Roompot is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en Europa’s nummer twee. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 185 vakantieparken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van premium resorts tot comfortabele parken en aantrekkelijke campings. 

Roompot Group
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland