Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Nieuw Park: Eerste Roompot gasten komen aan op Waterpark Langelille

Nieuw Park: Eerste Roompot gasten komen aan op Waterpark Langelille

  • Nieuw in het aanbod in het aanbod van Roompot Vakanties
  • Ideale vakantielocatie voor rustzoekers, natuur- en watersportliefhebbers
  • Kleinschalig en gezellig park dat sinds vorige week exclusief verhuurd wordt via Roompot Vakanties

Goes, maandag 1 juli 2019 – Vandaag komen de eerste Roompot gasten op het kleinschalige en gezellige Waterpark Langelille (Weststellingwerf) aan. Het park kwam vorige week donderdag het al ruime aanbod van Roompot Vakanties versterken en is de ideale vakantielocatie voor watersportliefhebbers en gezinnen met kinderen die van de natuur en rust houden.

Wie aan Friesland denkt, ziet grenzeloze, groene weiden met grazende koeien, sloten, vaarten, plassen en meren. Oneindig kabbelend water met in de verte een groep witte zeilen. Een ophaalbrug die zich langzaam verheft. Stolpboerderijen op eeuwenoude terpen. Kerken die boven het veld uittorenen. Wolken als watten in de lucht.

In exclusiviteit biedt Roompot Vakanties er 7 strandlodges voor 4 personen, 2 strandlodges voor 6 personen, 2 waterbungalows voor 6 personen en 1 waterbungalow voor 8 aan. Wie er een midweek met 4 wil verblijven in een strandlodge, kan dit al vanaf €255

Waterpark Langelille is het 163ste park in het aanbod van Roompot Vakanties.

 

 

Over Roompot Group

Over Roompot Vakanties 

Roompot Vakanties is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland. Meer dan 2100 medewerkers staan klaar om de gasten samen te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 11 miljoen overnachtingen geboekt in de 40 eigen vakantieparken in Nederland en Duitsland. Ook biedt Roompot Vakanties nog meer dan 150 vakantiebestemmingen aan in Europa, waarvan de meeste in Frankrijk en België. Naast vakantieparken en campings heeft Roompot Vakanties een breed pallet aan accommodaties zoals hotels en resorts; van comfortabel tot zeer luxe.

Roompot Group
Postbus 6
4460 AA Goes