Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Monique Gerner wordt Director Marketing bij Roompot

Monique Gerner wordt Director Marketing bij Roompot

 

  • Nieuwe Director Marketing bij Roompot Group
  • Monique Gerner gaat er aan de slag vanaf 1 juli
  • Heeft ervaring in de reisbranche (TUI) en retail sector (Neckermann.com, Blokker en Wehkamp

Goes, 20 juni 2019 – Monique Gerner [48] is aangesteld als Director Marketing bij Roompot Group. Zij begint op 1 juli in deze nieuwe directiefunctie en komt van bij LeasePlan. Voorheen deed zij al ervaring op in de reisbranche bij TUI.  

In lijn met de sterke groei en de internationale ambities die Roompot Group heeft, creëerde de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland een nieuwe directiefunctie om de marketingstrategie van de groep te professionaliseren en verder uit te bouwen. 

Monique Gerner zal deze functie vanaf 1 juli opnemen. Hiervoor was zij werkzaam als Marketing Director bij LeasePlan Nederland en deed zij in haar rijkgevulde carrière ervaring op in de reisbranche en retail sector. Zo was zij van 2010 tot 2015 Director of Marketing & Sales Benelux bij TUI en daarvoor bij Neckermann.com, Blokker en Wehkamp aan de slag.

“Ik ben LeasePlan dankbaar voor de kansen die ik er kreeg en trots op de herpositionering en rebranding die ik er o.a. mocht leiden.  Een nieuw hoofdstuk breekt aan, waar ik enorm naar uitkijk. Roompot heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en tot nummer 2 in Europa. Het kan door de grote verscheidenheid aan parken en woningen alle mogelijke doelgroepen een topvakantie bieden in verschillende landen. Ik ben erg blij dat ik via deze nieuwe positie mag meebouwen aan die internationale ambities.”
Story image

 

Over Roompot Group

Over Roompot

Roompot is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en Europa’s nummer twee. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 165 vakantieparken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van premium resorts tot comfortabele parken en aantrekkelijke campings. 

Roompot Group
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland