Roompot - Dunimar - 1.jpg
Delen:

Duinresort Dunimar komt aanbod Roompot versterken

6de park waarmee Roompot zijn aanbod in 2021 uitbreidt

  • Ideaal gelegen voor rust-, natuur- en cultuurzoekers
  • Twee nieuwe parken in Zuid-Holland in 2021
  • Verdere ontwikkeling van het park gepland
  • Vanaf vandaag al boekbaar op Roompot.be

Goes, woensdag 20 mei 2020 – Wie volgend jaar in het Nederlandse Zuid-Holland zowel van het strand als van de natuur en de cultuur wil genieten, zal dat zeker in het Nederlandse Roompot vakantiepark Duinresort Dunimar willen. Het park verhuist namelijk op 1 januari 2021 richting het aanbod van Roompot. De grootste aanbieder van vakantiewoningen van Nederland - en Europa’s nummer twee - neemt vanaf 2021 de verhuur van het park over. Het park is vanaf vandaag boekbaar op Roompot.be.

Dichtbij het Noordwijkerstrand, in het hart van de Nederlandse Bollenstreek, vinden rust-, natuur- en cultuurzoekers het vakantiepark Duinresort Dunimar. Het park met mediterrane uitstraling dat onder de Belgen en hondenliefhebbers erg populair is, grenst aan het natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingduinen en is een perfecte uitvalsbasis voor een uitje in Zuid-Holland, zoals het Zaanse Schans en Keukenhof. Ook Leiden en Haarlem behoren met hun musea, gezellige terrasjes en eetgelegenheden tot de opties. En natuurlijk is het strand niet verafgelegen. Met de fiets zijn de gasten van de absolute kustspeler Roompot er zo.

90 vakantievilla’s

Door de mediterrane bouwstijl van de vakantievilla’s op Duinresort Dunimar waant men zich snel in Andalusië of Portugal. Het park telt 90 vier- en zespersoonswoningen, voorzien van alle comfort, van boxspringbedden tot en met het Nespresso-apparaat voor een heerlijk kopje koffie op het zonnige terras van de vakantievilla.

Kindvriendelijk en autovrij

Bij aankomst en vertrek kunnen gasten de auto in- en uitladen bij de woning, maar verder parkeren ze hem anders op de centrale parkeerplaats zodat kinderen er vrij kunnen spelen en fietsen. Het speel- en sportveld van het Roompot park biedt hen ook de mogelijkheid om zich uit te leven. Voetbal, (beach)volleybal en tafeltennis behoren tevens tot de mogelijkheden. Wie zijn hengel meeheeft, kan ook zijn vislijn in het water rondom het park uitgooien. Om de hoek vinden golfliefhebbers een prachtige openbare 9-holes golbaan die het hart van elke liefhebber doet slaan en een mooi mountainbikeparcours dat voor de nodige adrenaline garant staat.

Het Noordwijkstrand dat men op fietsafstand bereikt, is in de zomer heerlijk om te zonnebaden of te lunchen bij een van de strandtentjes en de kinderen te laten zwemmen. Is de zee in het voor- of najaar te koud, dan zorgt het subtropische zwembad Aquamar in Katwijk – voor kinderen en hun ouders – ongetwijfeld voor heel wat waterplezier.

Uitbreiding van het park gepland

Als grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland en (h)erkend als dé absolute kustspeler is Roompot erg blij met de komst van het park Duinresort Dunimar. Met 117 vakantieparken in zijn Nederlandse aanbod, ziet Roompot de vraag naar een heerlijke vakantie in eigen land en bij voorkeur aan zee toenemen. De 90 vakantievilla’s van Duinresort Dunimar vullen dat aanbod prima aan. Door het voorziene succes van het park bij zijn klanten, voorziet Roompot met de eigenaren van het park een verdere ontwikkeling van het park en de bouw van een nieuw centrumgebouw met faciliteiten. 

Ook vakantiepark Duinresort Dunimar verhuist naar Roompot

Het veelzijdige vakantiepark in Noordwijkerhout vormt een perfecte aanvulling op het huidige Roompot aanbod in Zuid-Holland dat al 12 parken telt, en volgend jaar dus wordt uitgebreid met vakantiepark Duinresort Dunimar en de Beach Villa’s op Hoek van Holland.

Net als 90 strandhuisjes in het Noord-Hollandse Julianadorp en de 74 Beach Villa’s op Hoek van Holland verhuizen nu ook de 90 vakantievilla’s op Duinresort Dunimar van Landal naar Roompot. Eerder kondigde Roompot ook al aan dat het in 2021 het nieuwe VeerseKreek aan het Veerse Meer, een nieuw ecologisch park aan het Markermeer in Wijdenes en een nieuw park in het Noord-Brabantse Someren zal openen.

Vandaag al boekbaar

De voorbije weken zag Roompot de vraag naar binnenlandse reizen toenemen, ook al voor 2021. Terwijl Roompot zijn aanbod voor het volgende jaar normaal in juli online lanceert, vervroegde de marktleider die datum met ruim twee maanden. Wie een verblijf op vakantiepark Duinresort Dunimar in 2021 wenst te boeken kan dit vanaf vandaag al op Roompot.be.


 


 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen