Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Baptiste van Outryve Manager PR & Corporate Communication bij Roompot

Baptiste van Outryve Manager PR & Corporate Communication bij Roompot

Kamperland, 23 April 2019 – Baptiste van Outryve [38] is aangesteld als PR & Corporate Communication Manager bij Roompot Vakanties. De Vlaming begint op 6 mei in deze nieuwe staffunctie. Van Outryve werkte hiervoor vier jaar lang als Director PR & Corporate Communication bij Carrefour België.  

Met deze stap keert van Outryve terug naar de toeristische sector. Eerder was hij namelijk al werkzaam als Corporate Communication manager & woordvoerder bij Thomas Cook in België en als Marketing Manager bij P&O Ferries.

In zijn nieuwe functie zal hij de communicatiestrategie van de Roompot Group bestaande uit de merken Roompot Vakanties, Hogenboom Vakantieparken en Largo Villa’s professionaliseren en verder uitbouwen.

“Mijn jaren bij Carrefour België waren heel boeiend en ik ben dankbaar voor alle kansen die ik daar heb gekregen. Na bijna vijf jaar retail keer ik enthousiast terug naar de reisbranche, een dynamische sector waar de gast absoluut centraal staat. Roompot heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en  kan door de grote verscheidenheid aan parken en woningen alle mogelijke doelgroepen een topvakantie bieden in verschillende landen. Ik ben erg blij dat ik via deze nieuwe positie mag meebouwen aan de internationale ambities van Roompot.”

 


Over Roompot Group

Over Roompot

Roompot is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en Europa’s nummer twee. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 185 vakantieparken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van premium resorts tot comfortabele parken en aantrekkelijke campings. 

Roompot Group
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland