Roompot Qurios Ameland - 1.jpg
Delen:

4 van de 10 beste vakantieparken in Nederland zijn van Roompot

Nederland, woensdag 17 maart 2021 - Roompot valt opnieuw in de prijzen. 4 van 10 beste vakantieparken van Nederland zijn van Roompot, oordelen de gasten en ratingsite Zoover.

Zoover lijstte onlangs de 10 beste vakantieparken van Nederland op. De reviewsite hield daarbij vooral rekening met de feedback van gasten ​ De opvallende winnaar lijkt Roompot te zijn. Niet minder dan 4 van de 10 parken zijn van Nederlands grootste aanbieder van vakantieparken. ​

Zoover schreef over de Roompot parken:

Qurios ECO Grevelingenstrand

Bij Qurios ECO Grevelingenstrand geniet je van de rust, direct aan het strand. Dit vakantiepark ligt bij Ouddorp in Zuid-Holland. De foto’s liegen er niet om: dit park hoort zeker bij de beste vakantieparken in Nederland. De huisjes zijn prachtig en ook nog eens milieuvriendelijk dankzij onder anderen de zonnepanelen. Het allerbeste is toch wel het strand, waar je een prachtig uitzicht op hebt. Qurios ECO Grevelingenstrand bezoek je voor de rust, waardoor er weinig activiteiten zijn. Maar wat heb je nog meer nodig naast een bos en het Grevelingenstrand op loopafstand? Roeloef is enthousiast en zegt:

“Heerlijk rustig. Fantastisch uitzicht. Wij hebben nog tijdens de vakantie weer opnieuw een midweekje geboekt. Dat zegt genoeg, volgens mij.”

Qurios Ameland

Wil jij op vakantie naar de Waddeneilanden? Dan is Qurios Ameland op Ameland een goede keuze! Hier verblijf je in een mooi en modern huisje, recht aan het strand! De huisjes zijn van alle gemakken voorzien, maar het strand steelt toch echt de show. Daarnaast zijn andere vakantiegangers ook enthousiast over de gastvrije service. Kortom, Qurios Ameland heeft alle ingrediënten voor een droomvakantie aan zee! Dit gezin was erg enthousiast over de ligging:

“Leuk vakantiepark vlakbij zee. Huisjes zijn modern en goed ingericht. Door het ontwerp en houten buitenkant passen ze goed in het landschap. Speelse inrichting van het terrein met duintjes. Onder het licht van de vuurtoren. Op loopafstand van Hollum met brasserie voor lekker eten bij de ingang van het park.”

Qurios Zandvoort

Een ander vakantiepark dat niet mag ontbreken op het lijstje met beste vakantieparken in Nederland is Qurios Zandvoort. De huisjes zien er niet alleen heel mooi uit, ze zijn ook goed onderhouden en schoon. Het park ligt vlakbij de zee, waar je heerlijke strandwandelingen maakt. Daarnaast is volgens andere vakantiegangers de service erg goed. Wat wil je nog meer? Marianne heeft een leuke vakantie gehad en zegt:

“Keurige accommodatie, goed schoongemaakt. Laagdrempelige benadering bij receptie. Duidelijke Corona maatregelen. Fijne broodjes service en goede mogelijkheden om af te halen. De weg oversteken en je bent bij de zee. Fijn dat ze traphekjes geplaatst hadden, via de mail na boeking nog geregeld. Enige minpuntje was ietwat klein, maar wel mooi speeltuintje.”

Roompot Park Zeedijk

Last but not least is Roompot Park Zeedijk bij Herkingen in Zuid-Holland. Dankzij de mooie aanleg van het park en de mooie huisjes behoort het tot de beste vakantieparken in Nederland. Volgens andere vakantiegangers voel je je direct thuis bij aankomst, dankzij de goede service. Het park is bedoeld voor rustzoekers, waardoor er dus geen voorzieningen voor kinderen aanwezig zijn. Zo zegt Alice:

“Geen minpunten te bedenken. Een heerlijke omgeving en een heerlijke accommodatie, met een prachtig uitzicht op de natuur. Een heel rustig park, maar niet geschikt voor kinderen. De bungalow was bijna nog nieuw en compleet uitgerust. We hebben genoten en komen zeker nog eens terug.”


 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen